PACKAGING – PETIT GAUDÍ – BARCELONA

Creació de marca, disseny de producte.

Tot projecte té un motor que el fa rutllar, i en el cas del Petit Gaudí el motor som l’Ares és l’alma mater del projecte, l’Iván que porta la gestió del dia a dia de la marca, l’Albert el nostre mestre artesà de Mosaics Martí, i el Nicola, que com a bon italià i expert en cafè, s’ocupa de mantenir desperta la pàgina web i la botiga d’artesania.

Com que el protagonista és el panot dissenyat per Antoni Gaudí, a Eva Gutenberg hem dissenyat un pack sobri amb una imatge minimalista i una marca molt conceptual que interactua amb el mateix mosaic, embolcallant-lo sense prendre-li protagonisme.

Per a la creació del naming, tot i haver plantejat algunes opcions com fem en tots els processos de recerca de nom, vam decidir que aquesta era una d’aquelles ocasions en què les coses, com més simples millor. Durant tot el procés de creació del packaging i la comunicació, els deiem així… el Petit i el Clàssic. I així havia de ser. Seguiu aquest enllaç per conèixer la història del projecte.

#PetitGaudí #Gaudí #Disseny #Packaging #Panot #Eixample #Barcelona

Enllaços relacionats: petitgaudi.com, botiga de artesania.